• Conform Articolului 2, articolului 4 punctele 1 si 5 si considerentele (14), (15), (26), (27), (29) si (30) din RGPD (Regulamentul General privind Protectia Datelor),

    Datele cu caracter personal sunt orice informatii care se refera la o persoana fizica identificata sau identificabila. Informatiile diferite care, adunate, pot duce la identificarea unei anumite persoane constituie si ele date cu caracter personal.

    Datele cu caracter personal care au fost anonimizate, criptate sau pseudonimizate, dar pot fi utilizate pentru reidentificarea unei persoane raman date cu caracter personal si sunt vizate de RGPD.

    Datele cu caracter personal care au fost facute anonime in asa fel incat persoana fizica nu este sau nu mai este identificabila nu mai sunt considerate date cu caracter personal. Pentru ca datele sa fie cu adevarat anonimizate, anonimizarea trebuie sa fie ireversibila.

    Exemple de date cu caracter personal:

    • un nume si prenume
    • o adresa de domiciliu
    • o adresa de e-mail personala
    • un numar de act de identitate
    • date privind locatia
    • o adresa de protocol de internet (IP)
  • Conform Capitolului 3 din RGPD (Regulamentul General privind Protectia Datelor),

    Aveti dreptul:

    • sa primiti informatii privind prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal;
    • sa obtineti acces la datele cu caracter personal detinute in legatura cu dvs.;
    • sa solicitati corectarea datelor cu caracter personal incorecte, inexacte sau incomplete;
    • sa solicitati stergerea datelor cu caracter personal cand acestea nu mai sunt necesare sau daca prelucrarea acestora este ilegala;
    • sa va opuneti prelucrarii datelor dvs. cu caracter personal in scopuri de marketing sau din motive legate de situatia particulara in care va aflati;
    • sa solicitati restrictionarea prelucrarii datelor dvs. cu caracter personal in anumite cazuri;
    • sa primiti datele dvs. cu caracter personal intr-un format care poate fi citit automat si sa le trimiteti altui operator („portabilitatea datelor”);
    • sa solicitati ca deciziile bazate pe prelucrarea automata a datelor dvs. cu caracter personal care va privesc sau care va afecteaza intr-o masura semnificativa sa fie luate de catre persoane fizice, nu exclusiv de computere. in acest caz, aveti si dreptul de a va exprima punctul de vedere si de a contesta decizia.
  • Ce este un cookie?

    Un cookie este un fisier de mici dimensiuni, in general alcatuit din litere si cifre, care este descarcat in memoria unui calculator (sau altui echipament folosit pentru navigare online - telefon mobil, tableta, etc), atunci cand utilizatorul acceseaza un anumit site web.

    Cookie-urile sunt create atunci cand browserul folosit de catre un utilizator afiseaza un anumit site web. Site-ul web transmite informatii catre browser, iar acesta creeaza un fisier text. De fiecare data cand utilizatorul acceseaza din nou respectivul site web, browserul acceseaza si transmite acest fisier catre serverul site-ului web. Altfel spus, cookie-ul poate fi vazut ca un card de identificare a utilizatorului de Internet, care anunta site-ul web de fiecare data cand utilizatorul se intoarce pe respectivul site.Cookie-ul este complet “pasiv” (nu conține programe software, viruși sau spyware și nu poate accesa informațiile de pe hard-disk-ul utilizatorului).

     

    Scopul cookie-urilor

    in alte cazuri, cookie-urile pot fi utilizate pentru stocarea de informatii referitoare la activitatile desfasurate de utilizator pe o anumita pagina web, astfel incat acesta sa isi poata relua usor respectivele activitati la o accesare ulterioara a site-ului. Cookie-urile spun serverului ce pagini trebuie sa arate utilizatorului, astfel incat acesta sa nu fie nevoit sa isi aminteasca acest lucru sau sa navigheze intregul site de la inceput. Astfel, cookie-urile pot fi asimilate unor „semne de carte” care ii spun utilizatorului exact unde a ramas in cadrul unui site web.

    in mod similar, cookie-urile pot stoca informatii referitoare la produsele comandate de catre utilizator pe un site de comert electronic, facand astfel posibil conceptul de „cos de cumparaturi”.

     

    www.spitalpneumobaiamare.ro foloseste Coockie-uri permanente stocate pe harddisk-ul utilizatorului.

    Acest tip de coockie-uri sunt folosite pentru a putea pastra preferintele utilizatorului cu privire la acest site. Existenta coockie-urilor este de 30 de zile

     

    Cookie-uri permanente, persistente sau stocate

    Cookie-urile persistente sunt stocate la nivelul calculatorului utilizatorului si nu sunt sterse atunci cand sesiunea de navigare este inchisa. Aceste cookie-uri pot retine preferintele utilizatorului pentru un anumit site web, astfel incat acestea sa poata fi utilizate in cadrul altor sesiuni de navigare pe Internet.

    Atunci cand utilizatorul acceseaza un site pentru prima data, acesta este prezentat in modul implicit. Ulterior, utilizatorul selecteaza o serie de preferinte, care sunt apoi retinute de catre cookie-uri si folosite atunci cand utilizatorul acceseaza din nou site-ul. Spre exemplu, un site web isi ofera continutul in mai multe limbi. La prima vizita, utilizatorul selecteaza limba engleza, iar site-ul retine aceasta preferinta intr-un cookie. Atunci cand utilizatorul viziteaza din nou site-ul respectiv, continutul va fi afisat automat in limba engleza.

     

    Utilizarea acestor cookie-uri ne ajuta sa va oferim o experienta cat mai placuta in momentul in care va aflati pe acest site. Dorim sa va mentionam ca aceste cookie-uri nu colecteaza informatii despre persoana care acceseaza site-ul si nu poate duce la identificarea ei

     

    Daca doriti sa aflati mai multe informatii cu privire la cookie-uri, puteti consulta link-urile de mai jos

    wikipedia.org

    digitalcitizen.ro

    aboutcookies.org

Contact

Adresa: Str. Victor Babes nr. 34
cod postal 430092
Localitatea Baia Mare
Judetul Maramures
Romania

Telefon: 0262 276 897 ; 0262 275 995 ; 0262 276 527

Programari telefonice: 0262 422 212

Fax: 0262 276 730

Email:
secretariat@spitalpneumobaiamare.ro

Adresa electronica de contact pentru intrebari si sesizari:
secretariat@spitalpneumobaiamare.ro

 

Informatii privind Securitatea si Confidentialitatea datelor

 

Localizare

Operator de date cu caracter personal - Notificare ANSPDCP Nr. 27089
© 2018 Spitalul de Pneumoftiziologie "Dr. Nicolae Rusdea" Baia Mare